Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Training

‘Ongewenste omgangsvormen: herkennen en reageren op discriminatie op de werkvloer.’

 “Ik wil geen collega met een hoofddoek.” Of “Waarom vieren jullie het Suikerfeest? Of “Ik wil geen mannen verzorgen.”

Hoe kun je als HR-professional omgaan met discriminerende opmerkingen en vragen van bijvoorbeeld sollicitanten of medewerkers? 

Deze praktische workshop is gericht op het oefenen met voor HR-professionals herkenbare situaties. Terugkomende vraagstukken in deze trainingen zijn: hoe geef je jouw grens aan bij discriminerende vragen en opmerkingen van een anderen? Wat vinden wij zelf van het thema en hoe moeten wij hiermee omgaan?’ In deze workshop leren HR-professional hoe ze kunnen reageren op dergelijke discriminerende verzoeken. De nadruk in deze training ligt op oefenen, uitproberen en ‘zelf ervaren’. HR-professionals oefenen met het omgaan met discriminerende uitlatingen op de werkvloer en krijgen handvatten om adequaat te reageren in toekomstige situaties. HR heeft een rol in het beleid en de normen die gesteld worden binnen de organisatie. 

Doel

Deelnemers oefenen met het omgaan met discriminerende uitlatingen op de werkvloer en krijgen handvatten om adequaat te reageren in toekomstige situaties.

Voor wie

HR-professionals.

Contactpersonen

Meer weten over deze training en de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze trainers staan u graag te woord.

Bel