Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Werken bij RADAR

Werken bij RADAR

Wil je werken bij een betrokken, professionele en informele organisatie die zich inzet voor het bevorderen van gelijke behandeling en bestrijden van discriminatie? Bij RADAR werken specialisten van uiteenlopende disciplines met elkaar en in co-creatie met stakeholders buiten de organisatie. Het maatschappelijk terrein waarop RADAR zich beweegt is volop in beweging. Dit vraag om een lerende organisatie, waarbinnen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zo hebben we de RADAR Academy waarbij medewerkers met elkaar en met specialisten uit het werkveld in gesprek gaan over ontwikkelingen die raken aan inclusie, discriminatie en emancipatie.

Wil je deel uitmaken van RADAR, bekijk dan de vacatures voor:

Bij RADAR werken rond de 35 medewerkers vanuit de verschillende locaties van RADAR in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Daarnaast zijn jaarlijks rond de 20 stagiaires en vrijwilligers aan RADAR verbonden.           

Diverse samenstelling organisatie

RADAR Inc. gelooft in de kracht van een diverse organisatiesamenstelling en wil middels de openstaande vacature(s) iedereen de gelijke kans bieden om volwaardig te solliciteren bij RADAR Inc. ongeacht leeftijd, gender, beperking, seksuele gerichtheid, geloof, afkomst of een andere discriminatiegrond.  

Daarbij moedigen wij in het bijzonder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die onder de doelgroepen van social return vallen, aan om te reageren op openstaande vacatures.

RADAR is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.  

RADAR heeft het Charter Diversiteit getekend. Met de ondertekening van het Charter Diversiteit zegt RADAR toe een effectief diversiteitsbeleid te bevorderen via door RADAR zélf geformuleerde maatregelen, gekoppeld aan bedrijfseconomische doeleinden. RADAR zet zich in om haar personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de samenleving. De afspiegeling moet in alle teams en alle geledingen van de organisatie zichtbaar zijn; stagiaires, vrijwilligers, medewerkers en bestuur.

Organisatie

RADAR maakt onderdeel uit van de moedermaatschappij RADAR Inc. waar ook Art.1 landelijk kenniscentrum discriminatie en het Stedelijk expertisecentrum IDEM Rotterdam deel van uit maken. Art.1 en IDEM Rotterdam publiceren hun vacatures op de eigen website.