Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Wie verdient de RADAR Jubileum Inclusief Award? 

RADAR is al 40 jaar het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Voor dit jubileum gaan we op zoek naar mensen en organisaties die de samenleving inclusiever maken. De meest aansprekende initiatieven zetten we in het zonnetje. En de allerbeste inzending verdient de RADAR Jubileum Inclusief Award! 

Iedereen die zich inzet voor diversiteit, gelijkwaardige behandeling en inclusie kan meedoen. Breek jij een lans voor vrouwenrechten? Kom je op voor de LHBTIQ+ community? Ga je de strijd aan met racisme en discriminatie? Maak je je hard voor mensen met een beperking? Of zet je je op een andere manier in? Hoe groot of klein je project is, maakt niet uit. Als het maar impact heeft en anderen kan inspireren.  

Verkiezing 

Een onafhankelijke en deskundige jury kiest het project dat de RADAR Jubileum Inclusief Award en de daarbij behorende roem verdient. De winnaar krijgt bovendien een aanmoedingsprijs van € 3 000. Daarnaast zijn er twee aanmoedingsprijzen van € 1 000, – beschikbaar voor de runners-up. De uitreiking van de RADAR Jubileum Inclusief Award vindt plaats op onze conferentie 40 jaar RADAR op dinsdagmiddag 6 februari 2024. Alle ingezonden initiatieven zetten we hier in het zonnetje.  

Meld je aan! 

Zet jij je in voor inclusie, of doet jouw organisatie dat? Of wil je iemand anders nomineren voor de RADAR Jubileum Inclusief Award? Laat het ons weten. 

Opgeven kan helaas niet meer. De inzendtermijn is op 22 december gesloten.

Let op: Om deel te nemen moet je actief zijn in het werkgebied van RADAR. Bekijk de lijst met gemeenten in het werkgebied van RADAR.  

Over RADAR 

RADAR is opgericht op 5 september 1983. De afgelopen 40 jaar hebben we ons ingezet om gelijke behandeling te bevorderen en discriminatie te bestrijden. Dat deden en doen we samen met gemeenten, maatschappelijke partners en betrokken mensen. Samen blijven we ons inzetten voor een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is en zichzelf kan zijn.