Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden

Betaalde functies bij RADAR

RADAR heeft voor verschillende betaalde functies regelmatig vacatures. Het betreft met name vacatures voor de functie onderzoeker, klachtbehandelaar, netwerker of preventiemedewerker.

Vacatures

Open sollicitatie

Mocht er geen vacature open staan maar heb je interesse om bij ons te komen werken als onderzoeker, klachtbehandelaar, netwerker of bijvoorbeeld preventiemedewerker? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected] met als onderwerp open sollicitatie.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je ontvangt een marktconform salaris. Daarnaast krijg je een loopbaanbudget waarvan je trainingen en opleidingen kunt betalen en een individueel keuzebudget waaruit je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, of meer salaris ontvangt. De organisatie heeft aanvullend op de cao een reiskostenregeling (max. 37 km wordt vergoed, afhankelijk van de reisafstand). Verder zijn er in overleg mogelijkheden om je werktijden en arbeidsplaats flexibel in te vullen.

RADAR valt onder de cao Sociaal Werk.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit ?

Je sollicitatie bestaat voor ons uit een motivatiebrief en een cv. Je ontvangt een ontvangstbevestiging op je sollicitatie. Mocht je deze niet binnen 3 werkdagen ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op. Alle sollicitaties worden door een sollicitatiecommissie van minimaal drie medewerkers inclusief leidinggevende beoordeeld. Indien de sollicitatiecommissie je sollicitatie positief beoordeelt, dan wordt je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek. Klikt het van beide kanten, dan volgt een tweede gesprek. Als het een echte match is volgt nog een arbeidsvoorwaardengesprek met P&O.

Tijdens de sollicitatieprocedure gaan we zorgvuldig om met je privacy. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.