Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden

Wedstrijdvoorwaarden RADAR Jubileum Inclusief Award

  1. De RADAR Jubileum Inclusief Award wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve (lokale) samenleving.
  2. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt welke persoon en/of organisatie de RADAR Jubileum Inclusief Award en de geldprijs van 3000 euro verdient. De jury bepaalt eveneens welke twee initiatieven en aanmoedingsprijs van 1000 euro ontvangen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  3. Alleen personen en/of organisaties die met hun initiatief actief zijn in het werkgebied van RADAR kunnen worden genomineerd voor de RADAR Jubileum Inclusief Award. Hier vind je meer info  over ons werkgebied.
  4. Om een goede keuze door de jury mogelijk te maken, zorgen genomineerden voor het tijdig aanleveren van de gevraagde informatie.
  5. Bij de RADAR Jubileum Inclusief Award hoort een aanmoedigingspremie, die de winnaar(s) mag/ mogen besteden aan het initiatief waarvoor de Award of aanmoedigingsprijs is toegekend. Hetzelfde geldt voor de initiatieven die een aanmoedingsprijs van 1000 euro ontvangen.
  6. De winnaar van de RADAR Jubileum Inclusief Award wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 6 februari 2024.
  7. Zorg ervoor dat je nominatie voor 23 december bij ons bekend is via het aanmeldformulier.
  8. Als je wint ben je 6 februari aanwezig op onze bijeenkomst om de Award en/of aanmoedingsprijs persoonlijk in ontvangst te nemen.
  9. De RADAR Jubileum Inclusief Award is bedoeld om te inspireren. Je hebt er geen bezwaar tegen dat we nominaties en winnaar onder de aandacht brengen van een breed publiek in tekst en beeld.  

12 juli 2023