Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden

Vestigingen RADAR

Mensen op een bankje kijken vanaf de kade naar de Erasmusbrug.

Rotterdam

De vestiging voor inwoners en organisaties uit de gemeenten Rotterdam en Albrandswaard, Alblasserdam Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Molenlanden, Maassluis, Nissewaard, Papendrecht Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Vlaardingen, Westvoorne en Zwijndrecht.

Ga naar homepagina RADAR Rotterdam

Markant glazen gebouw in centrum van Eindhoven.

Eindhoven

RADAR is per 1 januari 2018 de antidiscriminatievoorziening voor de gemeente Eindhoven. Inwoners kunnen voor het melden van discriminatie en informatie terecht bij de medewerkers van de vestiging Eindhoven. Ook organisaties en bedrijven die meer willen weten over gelijke behandeling en het voorkomen vn discriminatie staan we graag te woord.

Ga naar homepagina RADAR Eindhoven

Stadsgezicht Den Bosch

’s-Hertogenbosch

Het betrokken team van deze vestiging staat klaar voor inwoners en organisaties uit de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Bernheze, Boxtel, Meierijstad, Oss, Sint-Michielsgestel, Vught.

Ga naar homepagina RADAR ‘s-Hertogenbosch

Tilburg gezien vanuit het centraal station

Tilburg

Vestiging voor inwoners en organisaties uit Tilburg en Altena, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Goirle, Halderberge, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moerdijk, Oisterwijk, Oosterhout, Roosendaal, Steenbergen.

Ga naar homepagina Tilburg