Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden

Stagelopen bij RADAR

Vind je dat voor discriminatie geen plaats is in de samenleving. Wil jij je inzetten voor gelijke behandeling. Wil jij anderen bewust maken en activeren om dat samen met jou te doen? En ligt jouw hart bij het organiseren van activiteiten en het geven van voorlichtingen? Dan is RADAR misschien dé goede stageplek voor jou. Als stagiair bij RADAR krijg je volop de ruimte om met je eigen ideeën aan de slag te gaan en je verdiept je in thema’s rondom discriminatie, gelijke behandeling, empowerment en emancipatie.

Stagelopen in team preventie

Stagiairs bij de afdeling preventie vormen een eigen team, de Power Crew. Studenten worden ingezet bij verschillende projecten en activiteiten. Stagemogelijkheden zijn er voor studenten Sociaal Werk (MBO en HBO). Activiteiten en projecten die jaarlijks terugkomen zijn:

  • Empowermentactiviteiten op scholen;
  • Lessen geven aan leerlingen van basisscholen;
  • Activiteiten in het kader van 21 maart (Internationale Dag tegen Racisme), de Dag van de Dialoog, events;
  • Het organiseren van een diverse (voorlichtings)activiteiten;
  • Het opzetten van netwerken met diverse sociale en maatschappelijke organisatie.

Stagelopen in team onderzoek

WO-studenten (sociale wetenschappen) kunnen bij RADAR terecht voor een onderzoeksstage (bachelor of master). Studenten voeren zelfstandig onderzoek uit en krijgen begeleiding van één van de onderzoekers van RADAR. De student kan in dat geval gebruik maken van de faciliteiten van RADAR. Het is ook mogelijk om als stagiair ingezet te worden op een (onderzoeks)project van RADAR en/of mee te lopen met een van de onderzoekers. Het aantal dagen en de duur van de stage worden in onderling overleg bepaald.

Stagelopen in team communicatie

Het team communicatie heeft regelmatig plaats voor studenten die op zoek zijn aan een stageplek of een onderzoeksopdracht op het gebied van communicatie, webredactie en sociale media.  Ben je creatief en heb je ideeën hoe we de activiteiten en thema’s van RADAR nog beter onder de aandacht kunnen brengen, dan willen we graag kennismaken.

Solliciteren naar een stageplaats

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij RADAR? Neem dan contact met ons per e-mail. Stuur je CV en motivatie naar [email protected] met als onderwerp stageplaats gezocht. Een medewerker van het betreffende team neemt contact met je op over het vervolg van de procedure.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een een stagevergoeding van maximaal 150 euro per maand, afhankelijk van werkzame uren. Daarnaast kun je rekenen op professionele begeleiding en werk je binnen een deskundig team met veel ervaring op het gebied van antidiscriminatie, inclusie en gelijke behandeling. Je wordt ook uitgenodigd voor de RADAR Academy-bijeenkomsten.

Stagevacatures