Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Speciale RADAR-avond in theater De Lievekamp in Oss

Theater De Lievekamp in Oss organiseert op zaterdag 11 maart een theateravond die in het teken staat van RADAR. Op deze speciale avond is een voorstelling te zien die raakt aan de thema’s discriminatie, racisme en LHBTIQ+. Er is een aanschuiftafel om na de voorstelling na te praten over het thema.

De Meisje 

Jaouad Alloul, toneel

In een aangrijpende monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis, vertelt Jaouad Alloul hoe verscheurd hij zich voelde toen hij opgroeide. Als kind wilde hij een meisje zijn. Hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing, maar elke morgen was alles nog altijd zoals het was. Op 20-jarige leeftijd trok hij de deur achter zich dicht en stapte hij een nieuwe wereld in. Weg van huis, weg van God. Op zoek naar zichzelf.

Houd onze socials in de gaten voor de winactie bij deze voorstelling!

De komende maanden zijn er nog andere voorstellingen te zien die te maken hebben met inclusie. Kijk snel op deze speciale RADAR-pagina van theater De Lievekamp om meer te lezen of direct kaartjes te kopen.