Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Future 40 for Equality

De toekomst, die halen we naar het nu. Want een inclusieve toekomst, dat kan ook al morgen een realiteit zijn – als het aan ons ligt althans.

Hoe we dat gaan doen? Door op zoek te gaan naar de Future 40 for Equality, de mensen die met ons mee willen strijden. Mensen die zich inzetten voor gelijkheid en zich hard maken voor de minderheden in de samenleving. Dat is nu belangrijker dan ooit.

40 jaar

Samen slaan we de handen ineen op een bijzonder moment, namelijk het 40 jarig bestaan van RADAR. We zetten ons al jaar en dag in voor inclusie en gelijkheid. Daar willen we nog jaren mee door, samen met jou. Alleen zo kunnen we nog meer bereiken.

Nomineer!

We brengen dus graag 40 mensen, initiatieven en organisaties samen, die met ons de komende 40 jaar verder strijden voor een betere wereld. Dus ben je of ken je iemand die behoort tot de Future 40 for Equality? Iemand die zich inzet tegen discriminatie, racisme en ongelijkheid? Opgeven kan helaas niet meer. De inzendtermijn is op 22 december gesloten.

Prijzen

De winnaar krijgt naast de eer een aanmoedigingsprijs van €3.000. Daarnaast zijn er twee aanmoedigingsprijzen van €1.000, – beschikbaar voor de runners-up. Een onafhankelijke en deskundige jury bepaalt de winnaars.

Let op: Om deel te nemen moet je actief zijn in het werkgebied van RADAR. Bekijk de lijst met gemeenten in het werkgebied van RADAR.

Awardshow

Heel de Future 40 wordt uitgenodigd voor onze awardshow op 6 februari 2024 in Breda, maar er kan er maar één de beste zijn – voor nu. We maken de winnaar bekend tijdens de awardshow van RADAR.