Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Event

Webinar Discriminatievrij solliciteren

10 november 11:50 - 12:25

Vragen over je kinderwens, je Chinese roots, je gezondheid, je partnerkeus, je hoofddoek, je zieke moeder. Tijdens Nationale Sollicitatiedag op 10 november vertelt Noëlle Beerepoot welke vragen werkgevers wel en niet mogen stellen tijdens een sollicitatiegesprek en geeft ze praktische pareer-tips. Ook krijg je meer informatie over wat je kunt doen als je bent afgewezen in verband met je leeftijd, je achternaam, omdat je man bent of juist vrouw? Heeft het zin om dan actie te ondernemen? En wat zegt de wet daarover? Kortom, je krijgt alles te horen over discriminatie tijdens solliciteren en wat een antidiscriminatiebureau voor jou kan betekenen bij het zoeken naar een baan.

Noëlle is in 2000 afgestudeerd als politicoloog aan de UvA en is werkzaam geweest in de journalistiek en het Europees Parlement. In 2007 heeft ze haar eerstegraads bevoegdheid gehaald als docent en geeft ze les.

Deelname aan de webinar is kosteloos. Schrijf je nu in

Deze en andere webinars op de Nationale Sollicitatiedag van de Sollicitatiedokter zijn gratis te volgen. Nieuwsgierig naar de andere webinars? Bekijk het complete programma.