Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Event

Event Code Diversiteit & Inclusie – Zet stappen!

04 november 10:00 - 13:00

Wat is er nodig om als persoon en organisatie te werken aan diversiteit en inclusie? Welke stappen zet je nu al? En welke vervolgstappen kun je zetten voor een diverse, inclusieve en gelijkwaardige cultuursector? Kijk, leer en doe mee tijdens het jaarlijkse event op 3, 4 en 5 november, deels via livestream, deels via Zoom. De aanmelding is geopend!

Als medewerker, vrijwilliger of stagiair in de cultuursector weet jij dat het personeelsbestand niet in één dag divers is. De beelden op het witte doek en de verhalen in de boeken zijn niet plotseling inclusief. Verandering van de cultuursector vraagt tijd, maar elke stap telt! Wat is jouw volgende stap?

Het event Code Diversiteit & Inclusie staat dit jaar in het teken van de volgende stap. Misschien wil je werken aan een inclusievere programmering of zoek je juist de verdieping over divers personeelsbestand. Tijdens de drie dagdelen behandelen we alle 4 P’s: programma, publiek, personeel en partners. Ook reiken we de jaarlijkse &Awards uit. Meld je nu aan voor het event én nomineer een persoon of project voor de & Awards 2021! 

Ga voor meer info naar de pagina van de organisatoren.