Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Bereikbaarheid RADAR gedurende maatregelen COVID-19

RADAR volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Vooralsnog zijn alle bijeenkomsten afgezegd, in lijn met het advies om zo min mogelijk te reizen en sociale contacten te beperken.  

De kantoren van RADAR zijn in overeenstemming met het advies van de Rijksoverheid gesloten voor bezoekers. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zoeken graag met u naar een alternatief om met elkaar in verbinding te blijven, bijvoorbeeld via telefoon, FaceTime of Skype.

Wij zijn elke werkdag van 9 tot 17 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Mogelijk kunnen wij u niet doorverbinden en moeten we een telefoonnotitie maken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen. Onze medewerkers zijn op hun thuiswerkplek per e-mail bereikbaar. Of stuur uw mail naar [email protected].

Het meldpunt discriminatie van RADAR blijft gewoon bereikbaar. Meldingen kun u doorgeven via deze website of neem contact op met een van onze kantoren. Een afspraak op kantoor met een van onze klachtbehandelaars is voorlopig niet mogelijk.