Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Bereikbaarheid RADAR gedurende maatregelen COVID-19

RADAR volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Vooralsnog zijn alle bijeenkomsten afgezegd, in lijn met het advies om zo min mogelijk te reizen en sociale contacten te beperken.  Grote bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers mogen sowieso niet doorgaan.

De kantoren van RADAR zijn in overeenstemming met het advies van de Rijksoverheid tijdelijk gesloten voor bezoekers. Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zoeken graag met u naar een alternatief om met elkaar in verbinding te blijven, bijvoorbeeld via telefoon, FaceTime of Skype.

De telefonische bereikbaarheid van RADAR is aangepast vanwege beperkte bezetting op ons secretariaat. Wij garanderen dat we elke werkdag van 9 tot 17 uur telefonisch bereikbaar zijn. Buiten deze tijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken.

Mogelijk duurt het wel iets langer voordat we je kunnen doorverbinden of moeten we een telefoonnotitie maken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen. Onze medewerkers zijn op hun thuiswerkplek telefonisch en per e-mail bereikbaar. Of stuur uw mail naar info@radar.nl.

Het meldpunt discriminatie van RADAR blijft gewoon bereikbaar. Meldingen kun je doorgeven via deze website of neem contact op met een van onze kantoren. Een afspraak op kantoor met een van onze klachtbehandelaars is voorlopig niet mogelijk.