Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

In de wolken met het Expertisecentrum

Met het Stedelijk Expertisecentrum Rotterdam stijg je tot grote hoogte. Tot op de 21ste verdieping van De Rotterdam, de verticale stad aan de Wilhelminapier, om precies te zijn. Op deze unieke locatie vindt 21 maart namelijk de officiële lancering plaats. En jij bent uitgenodigd om hierbij te zijn.

Sylvana Simons is deze dag keynotespreker en praat ons bij over emancipatie anno 2016. In themasessies bespreken we met alle aanwezigen de belangrijkste signalen op het gebied van integratie, discriminatie en (lhbt-) emancipatie. Verder kun je aanschuiven bij het flitscollege ‘De Kunst van het Netwerken’ door kunstenaar Y.M.P. en is er entertainment door Lady Shaynah & Levi Simon. Na afloop krijg je ruime gelegenheid om de contacten aan te halen tijdens onze netwerkborrel.

Verbinden

Wethouder Ronald Schneider verricht de officiële opening. Het Stedelijk Expertisecentrum is in opdracht van de gemeente Rotterdam ingericht door RADAR en Art.1. Ons doel is om mensen en organisaties met elkaar te verbinden en lokale kennis en expertise breed toegankelijk te maken. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de vele organisaties, professionals en vrijwilligers die actief zijn in de stad.

Meld je snel aan

Wil je erbij zijn deze dag? Meld je dan snel aan. Het programma begint om 14 uur met een inloop en duurt tot 17 uur, met aansluitend een netwerkborrel tot 18 uur. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.