Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden

Iris Kappelle

Wat doe je bij RADAR?  

Ik ben teamleider bedrijfsbureau. Hier vallen taken onder zoals personeelszaken, huisvesting, ICT en ondersteuning aan de teams.

Wat is je specialisme?   

Ik ben een generalist. Mijn specialisme is dat ik over veel personele en organisatorische zaken het nodige weet. Als ik het niet weet, weet ik waar ik het kan vinden.

Waarom ben je bij RADAR komen werken?   

In 1999 heb ik stage gelopen bij RADAR voor mijn studie. Ik kende RADAR niet en ook niet de antidiscriminatiebureaus an sich. Ik heb een hele leuke stagetijd gehad waarin ik heel veel heb geleerd over het werk van een klachtbehandelaar voor discriminatiegevallen en over het onderwerp discriminatiebestrijding in brede zin. Het beviel van beide kanten goed en ik ben gevraagd om op de onderzoeksafdeling te gaan werken. Ik heb de afgelopen jaren heel veel verschillende werkzaamheden binnen RADAR gedaan en de laatste jaren zijn dit werkzaamheden die de interne organisatie aangaan. Ik werk al twintig jaar bij RADAR en kan met recht zeggen dat mijn werk divers is qua collega’s, werkzaamheden, fysiek werkgebied, (maatschappelijke) onderwerpen, dynamiek, mijn eigen ontwikkeling, etc..  Ik ontwikkel mij dagelijks als professional en persoon.

Wat was je belangrijkste les uit de ‘school of life’ tot op heden?   

Het leven is mooi buiten je comfortzone.

Welk boek/documentaire/film/podcast moet iedereen gelezen/gezien/gehoord hebben?

Kikker en de vreemdeling van Max Velthuijs.

Contactgegevens

E: I.Kappelle@radar.nl
T: 06-11884149