Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Event

Netwerkbijeenkomst voetbalverenigingen

21 maart 18:30 - 22:00
Honingerdijk 110, Rotterdam

Na een lange corona time-out vinden we het weer eens tijd voor een fysieke* netwerkbijeenkomst voor alle Rotterdamse voetbalclubs! Daarom organiseert RADAR, in samenwerking met Rotterdam Sportsupport, op maandag 21 maart een bijeenkomst waar jullie met elkaar kunnen kennismaken of elkaar weer eens live kunnen ontmoeten. We gaan met elkaar in gesprek over maatschappelijke thema’s waar elke voetbalclub mee te maken heeft. Diversiteit en inclusie bijvoorbeeld, containerbegrippen die je vast vaker hebt gehoord. Maar waar hebben we het dan over? En hoe kan dit iets opleveren voor jouw club?

Onder leiding van de inspirerende host en presentator Rocky Hehakaija en met experts van RADARJohn Blankenstein FoundationKNVBExcelsior Foundation en Rotterdam Sportsupport willen we met jullie in gesprek over deze thema’s. Naar boven halen waar jullie in de praktijk tegenaan lopen en zoeken naar oplossingen en ideeën zodat wij onze ondersteuning hierop goed kunnen inrichten.

We zijn trots om te kunnen melden dat we Rocky Hehakaija aan ons event hebben weten te koppelen als inspirerende host en presentator. In de internationale straatvoetbalwereld is zij een bekend gezicht en het eerste en enige vrouwelijke lid van de Streetlegends: s’werelds beste straatvoetbalteam. Zij heeft haar eigen karakter in FIFA20 Volta Legends! Daarnaast is ze consultant voor Nike en UEFA. Ook ontving ze een nominatie voor “World’s most innovative women (Naast o.a. Michelle Obama en vredesactiviste Zahra Langhi). 

Voor wie?

We nodigen jullie uit om per voetbalclub met drie afgevaardigden te komen.
De beste discussies ontstaan vanuit diversiteit, dus een gemengde afvaardiging stellen wij op prijs. Denk bijvoorbeeld aan een bestuurder, vertrouwenscontactpersoon, jeugdcoördinator, lid waarden en normen commissie, jeugdtrainer of een speler.

Meld je aan via deze link.