Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Event

De agenda voor een inclusieve samenleving

18 maart 15:00 - 17:00

WEEK TEGEN RACISME – Panelgesprek Den Bosch

Wat betekent het om een inclusieve stad te zijn? En zijn we op de goede weg? Tijdens deze bijeenkomst gaan we online het gesprek aan: liggen er in Den Bosch en omgeving nog uitdagingen en kansen? Voor sommigen speelt inclusie geen rol in het dagelijks leven, volgens anderen zijn we op de goede weg naar een inclusieve samenleving. Weer anderen stellen dat het totaal ontbreekt aan inclusief gedachtegoed in het huidige discours. Wat is die ‘goede’ route naar inclusie? En waarom is het juist nu van belang om ons hierover te buigen? Hoe staat dit in relatie tot antiracisme? En wat is ervoor nodig om een inclusieve samenleving te zijn?

Live panelgesprek

Sprekers Gaby Westelaken (GWS De Schoonmaker), Seyda Buurman-Kutzal (supervisor, trainer, consultant, coach) en Sami Lyarnazi (dagelijks bestuur Stichting Marokkaanse Jongeren ’s-Hertogenbosch) nemen ons mee in hun perspectieven en inzichten voor een agenda voor een inclusieve samenleving.

De bijeenkomst start met een panelgesprek tussen de sprekers onder begeleiding van Delilah Sarmo (RADAR). Vanaf 16.15 is er gelegenheid via ZOOM in break-outrooms na te praten in kleine groepen.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 18 maart, van 15.00 – 17.00 uur
Wat: panelgesprek
Waar: online via Zoom
Toegang: gratis, maar meld je even aan via deze link.
Georganiseerd door: RADAR, RUW en Farent Sociaal Werk