Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Vacature projectmedewerker (v/x/m)

Wil je bijdragen aan inclusie en zoek jij een baan met maatschappelijke impact?
Ben je breed inzetbaar en wil je je blijven ontwikkelen? 
Dan zoeken wij jou.

Wij zijn voor het team Projecten op zoek naar:

Een projectmedewerker voor 32-36 uur per week

Het team Projecten van RADAR bestaat uit projectmedewerkers, trainers, onderzoekers en  netwerkers. Alle medewerkers werken binnen projectteams samen aan uiteenlopende projecten en opdrachten voor verschillende doelgroepen en voor verschillende opdrachtgevers zoals gemeenten, (non-)profit-organisaties en (semi-)overheden. De projecten hebben tot doel om discriminatie tegen te gaan, diversiteit en inclusie te bevorderen en dialoog tussen groepen in de samenleving te organiseren.  

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker voer je projecten en opdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers in het werkgebied van RADAR. Je ontwikkelt en voert projecten uit van begin tot eind voor verschillende doelgroepen zoals scholieren, leerkrachten, vrijwilligers en professionals. Bewustwording creëren, impact maken, kennisverbreding en faciliteren van gesprek staan centraal in de werkzaamheden van RADAR.  

Concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • opstellen van passende plannen en offertes, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en het aanbod van RADAR;
 • opbouwen en onderhouden van relevante netwerken en werven van doelgroepen;
 • organiseren van bijeenkomsten en groepsgesprekken, het adviseren van organisaties en gemeenten, het ontwikkelen en uitvoeren van voorlichtingen en trainingen voor diverse doelgroepen en (intern en extern) presenteren van uitkomsten van de projecten;
 • verantwoorden van en evalueren van de activiteiten van de projecten;  
 • acquireren van nieuwe opdrachten en projecten.

Wat vragen wij?

 • Je bent een zelfstandige en ervaren projectmedewerker; je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring met het uitvoeren van maatschappelijke projecten.
 • Je bent een professional, bij voorkeur met hbo werk- of denkniveau; je hebt ervaring met projectmatig werken, je stelt je lerend op, staat open voor feedback en reflecteert op eigen handelen.
 • Je bent creatief, sociaal vaardig, en sensitief in het maken van verbinding; je komt met originele manieren van kennisoverdracht en bewustwording, afgestemd op diverse doelgroepen.
 • Je bent flexibel en breed inzetbaar op onze verschillende projecten. Je bent bereid te reizen binnen het werkgebied van RADAR in Zuid-Holland en Noord-Brabant (gewenst is een rijbewijs A met eigen voertuig en/of rijbewijs B) en bent flexibel beschikbaar op werkdagen (zowel overdag als ’s avonds).

Wat bieden we?

 • Samenwerking in een team van professionals met veel ervaring op het gebied van discriminatieaanpak, inclusie en gelijke behandeling;
 • Een aanstelling (32 -36 uur per week) voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren, gelijkblijvende opdrachten en een goede bedrijfseconomische situatie.
 • Een aanstelling in de functie van projectmedewerker. Het salaris bedraagt – afhankelijk van relevante werkervaring – minimaal €3069,- en maximaal €4445,- (schaal 9 van de CAO Sociaal Werk per 2023) per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast is er een individueel keuzebudget van circa 16% van je brutosalaris en een loopbaanbudget.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid voor hybride werken.
 • De organisatie heeft aanvullend op de cao een gecombineerde vergoeding voor reizen (max. 37 km wordt vergoed van woon-werkreizen) en voor thuiswerken.

Wie zijn wij?

RADAR bevordert gelijke behandeling en zet zich in voor een inclusieve samenleving die iedereen gelijke kansen biedt. RADAR versterkt burgers, overheden en organisaties bij het bestrijden van discriminatie en het vormgeven van een inclusieve samenleving. Onze kernwaarden zijn rechtvaardig, dichtbij en vooruitstrevend. Samen maken wij het verschil.

Het maatschappelijk terrein waarop RADAR zich begeeft is volop in beweging. Dat vraagt om een lerende organisatie en betrokken medewerkers die zich blijven ontwikkelen.

RADAR is onderdeel van RADAR Inc, waar ook landelijk kenniscentrum discriminatie Art.1 en stedelijk expertisecentrum IDEM Rotterdam deel van uitmaken.

Hoe kun je solliciteren?

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Iris Kappelle (HR) per mail [email protected]. Solliciteren kan tot en met 9 januari 2023.

Stuur je motivatie (de vorm is aan jou) en cv naar: RADAR, t.a.v. Iris Kappelle (HR), via [email protected]. Maak gebruik van een leesbevestiging. Wij hechten veel waarde aan je motivatie. Om die reden nemen wij sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling.

De gesprekken met sollicitanten vinden plaats op 17 januari 2023. Uiterlijk 12 januari volgt hierover een bericht.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure tref je hier aan:

Werken bij RADAR – RADAR en Betaalde functies bij RADAR – RADAR

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.