Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Artikel

Vacature medewerker ondersteuning (m/v/x)

Ben jij  een duizendpoot die het overzicht bewaart en makkelijk contact legt met anderen? Wil je je samen met ons inzetten voor gelijke behandeling?

Dan is RADAR op zoek naar jou voor de functie van:

Medewerker ondersteuning

Voor 16 uur per week, standplaats Rotterdam

Wat ga je doen?

Jouw werk bestaat uit het ondersteunen van medewerkers van RADAR: facilitair, administratief en bij de uitvoering van projecten.

Je handelt binnenkomende telefoongesprekken en e-mails af, verzorgt agendabeheer, verwerkt post en andere documentatie, ondersteunt bij events, faciliteert de RADAR-locaties, bent vraagbaak voor IT en telefonie, doet voorkomende (financiële en HR) administratieve werkzaamheden, etc.

Je maakt deel uit van een team van drie medewerkers die soortgelijke werkzaamheden doen.

Aan het team ondersteuning wordt leiding gegeven door een manager.

Wat breng je mee?

Je denkt in oplossingen, staat altijd klaar om collega’s te helpen en bent in staat om je aandacht over verschillende vragen en werkzaamheden te verdelen.

Als visitekaartje van onze organisatie sta je mensen vriendelijk en professioneel te woord.

Je kunt werken met het Office 365 pakket en bent in staat een foutloze e-mail of brief te schrijven.

Je hebt MBO-4 niveau of hoger en het liefst werkervaring in een zelfde functie.

Wat bieden wij?

  • Een contract (16 uur per week) voor een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren, gelijkblijvende opdrachten en een goede bedrijfseconomische situatie.
  • Een aanstelling in de functie van medewerker ondersteuning. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de cao Sociaal Werk. Het salaris bedraagt – afhankelijk van relevante werkervaring – minimaal €2720 en maximaal €3815 (schaal 6 van de CAO Sociaal Werk) per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast kun je gebruik maken van een individueel keuzebudget van ruim 16% van je brutosalaris en een loopbaanbudget.
  • De organisatie geeft aanvullend op de cao een vergoeding voor woon-werk- en dienstreizen en voor thuiswerken.
  • RADAR kenmerkt zich door een betrokken en informele, maar professionele werkomgeving binnen een maatschappelijk dynamisch werkveld. Je gaat samenwerken in een collegiaal en deskundig organisatie die  veel ervaring heeft op het gebied van antidiscriminatie en gelijke behandeling.

Informatie en solliciteren 

Herken je jezelf in dit functieprofiel, heb je interesse en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur je sollicitatie voor 12 februari 2024 per e-mail naar [email protected]. Wij hechten veel waarde aan je motivatie. Om die reden nemen wij sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling.

De gesprekken met sollicitanten vinden plaats op 22 februari 2024. Uiterlijk 15 februari volgt hierover een bericht. Het tweede gesprek is gepland op 27 februari 2024.  

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Iris Kappelle, HR, via telefoonnummer 06-11 88 41 49.

Meer informatie over de organisatie en de sollicitatieprocedure:  Werken bij RADAR – RADAR

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.