RADAR trakteert op warme choco

Bezoekers van de binnenstad in Eindhoven worden woensdag 12 december door RADAR getrakteerd op warme chocomelk. Deze feestelijke traktatie is bedoeld om het publiek kennis te laten maken met RADAR en aandacht te vragen voor de opening van het kantoor in de lichtstad.

 

De gemeente Eindhoven heeft per 1 januari van dit jaar gekozen voor RADAR voor het behandelen van discriminatiemeldingen en het bevorderen van gelijke behandeling. Het team Eindhoven voelt zich inmiddels helemaal thuis in de stad en heeft een eigen kantoor aan het Stratumseind 32.

 

Medewerkers van RADAR Eindhoven gaan woensdag vanaf 12 uur de binnenstad in om warme chocolademelk en flyers uit te delen. Ook willen ze met Eindhovenaren in gesprek over hun ervaring met discriminatie. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen weleens in een situatie terecht kan komen waarin je wordt geconfronteerd met discriminatie, of het nu jezelf betreft of een ander. In zulke gevallen kun je bij RADAR terecht voor advies en ondersteuning.

 

Diversiteit

 

RADAR heeft afgelopen maanden gesprekken gevoerd met een verscheidenheid aan organisaties in Eindhoven. De uitkomsten hiervan zijn vastgelegd in het rapport ’Diversiteit uitgelicht’. Hierin wordt een beeld geschetst van relevante thema’s en knelpunten op het gebied van diversiteit die in Eindhoven om aandacht vragen.

 

Meer informatie

 

Wil je op een ander moment kennismaken met de medewerkers van RADAR Eindhoven, heb je een vraag over gelijke behandeling of wil je discriminatie melden? Neem dan contact met ons op: tel 040  249 14 44 of e-mail: info@radar.nl

 

 

  • Zoeken

Naar boven