Keti Koti Tafel

Donderdag 27 juni | 18:30 uur (inloop 19.00 uur) tot 21:30 uur | Maaspodium

 

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor deelname aan de Keti Koti Dialoog Tafel in het Maaspodium aan de Sint-Jobsweg 3 in Rotterdam op donderdag 27 juni van 18:30 uur

(inloop 19.00 uur) tot 21:30 uur.

 

Wat is de Keti Koti Tafel

Tijdens de Keti Koti Tafel staan we stil bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernijverleden. Dit doen we door op zoek te gaan naar de erfenis van het Nederlandse koloniale en slavernijverleden in ons persoonlijke leven d.m.v.

het delen van persoonlijke ervaringen, herinneringen en gevoelens met witte, zwarte Nederlanders en alle kleuren daar tussen in.

 

Bij het openings en afsluitingsritueel van de Keti Koti Tafel worden passende rituelen uitgevoerd terwijl koor Fri Yeye ‘treur- en bevrijdingsliederen’ zingt uit de slavernij periode. Tussendoor gebruiken we een gereconstrueerde slavenmaaltijd en gaan we aan de hand van een drietal vragen met elkaar in dialoog.

 

Thema

Het thema van de 2de Keti Koti dialoog tafel in Rotterdam is “De pijn van ons gedeeld verleden

 

Inschrijven en aanmelden

Vanwege het beperkt aantal plaatsen en de samenstelling van de dialoogkoppels is inschrijven verplicht. Inschrijven kan uiterlijk tot 24 juni via: http://bit.ly/kkt-rotterdam.


 

Keti Koti Tafel Collectief Rotterdam

www.ketikotitafel.nl

 

  • Zoeken

Naar boven