Direct naar content
RADAR Discriminatie melden
Discriminatie melden
Event

Trainingsweekend voor jongeren: ‘Wie ben jij in deze maatschappij?’

18 november t/m 20 november 17:00 - 14:00

Tegenwoordig vindt iedereen wel ergens wat van. Hoe moeten we omgaan met al die informatie? Heb jij soms het gevoel dat anderen hun mening proberen op te dringen? Of dat er beslissingen worden genomen zonder dat jij daar iets over te zeggen hebt? Doet jouw mening er toe?

Tijdens het trainingsweekend ‘Wie ben jij in deze maatschappij?’ gaan we met elkaar in gesprek over al deze meningen, vooroordelen en uitsluiting of discriminatie. Ook gaan we samen op zoek naar manieren om met dergelijke situaties om te gaan.

Wil jij graag meedoen? Woon je in Rotterdam of Eindhoven en ben je tussen de 18 en 28 jaar oud? Dan is het trainingsweekend van 18 tot 20 november 2022 echt wat voor jou! Voor dit trainingsweekend hoef je niets te betalen en alles wordt voor je geregeld. Je overnacht op de locatie. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Wij zorgen voor vervoer vanaf jouw woonplaats naar de locatie.

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar

Praktische informatie

Wat?
Trainingsweekend ‘Wie ben jij in deze maatschappij?’. Deelname is gratis. Overnachting, maaltijden en vervoer naar de locatie zijn inbegrepen. Deelnemers krijgen (zoveel mogelijk) een eigen kamer.  

Wanneer?
Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november 2022. (Aankomst op locatie: vrijdag 18 november, 17.00 uur; afsluiting op locatie: zondag 20 november, 14.00 uur) 

Waar?
Groepsaccommodatie Beukenhof (Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel). Wij verzorgen het vervoer vanuit je woonplaats.

Voor wie?
Jongeren tussen 18 en 28 jaar uit Eindhoven of Rotterdam. 

Meer informatie
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie over het programma en het vervoer. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt! Je kunt hiervoor mailen naar Naomi Slooter, [email protected]